2106209849 6999154338, 6937023353 Νέα Ερυθραία, Αττική syntiriseismema@gmail.com
 
   
     
     
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Designer Gardening | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “Designer Gardening” η οποία βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία Αττικής, μπορεί να αναλάβει την συντήρηση κήπων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ορθή φροντίδα και συντήρηση κάθε κήπου.

Κατανοούμε τη σημασία ενός περιποιημένου κήπου και την επίδρασή του στην αισθητική και την ποιότητα ζωής. Για αυτό πραγματοποιούμε συστηματικές συντηρήσεις κήπων, προγραμματισμένες σε διάφορα διαστήματα, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε κήπου καθώς και έκτακτες μεμονωμένες συντηρήσεις κήπων σε όλη την Βόρεια Αττική.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Κλαδέματα
  Λίπανση
Απομάκρυνση ξερών κλάδων & φύλλων
  Ζιζανιοκτονία
  Ξεβοτάνισμα
Κοπή & αερισμός χλοοτάπητα
 
 
 
Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την συντήρηση του κήπου σας, προκειμένου να είναι πάντα περιποιημένος και όμορφος.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣΚάθε εργασία πραγματοποιείται με σχολαστικότητα και πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άρτια εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
  Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, το έμπειρο προσωπικό μας και με το σταθερό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε, μπορεί να σας εγγυηθεί έναν όμορφο και καθαρό κήπο όλο το χρόνο.


Αναθέστε μας τη συντήρηση του κήπου σας και να είστε σίγουροι ότι θα απολαμβάνετε έναν περιποιημένο και εντυπωσιακό χώρο γύρω από το σπίτι ή την επιχείρησή σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Αττική.
 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6999154338
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ