2106209849 6999154338, 6937023353 Νέα Ερυθραία, Αττική syntiriseismema@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
Designer Gardening | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη


Η επιχείρησή μας “Designer Gardening” η οποία βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία Αττικής, με χρόνια παρουσίας στην κατασκευή και συντήρηση κήπων, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση χλοοτάπητα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βόρεια Αττική.

Κατανοούμε ότι ο κήπος σας είναι ο καθρέφτης του περιβάλλοντος σας και είναι ουσιαστικό να είναι όμορφος, προσεγμένος και λειτουργικός. Με την εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας στην τοποθέτηση χλοοτάπητα, εγγυόμαστε έναν εντυπωσιακό κήπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
μια άνετη και ασφαλή επιφάνεια για παιχνίδια, δραστηριότητες και στιγμές χαλάρωσης.


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα καθώς και χλοοτάπητα σπορά ανάλογα τις ανάγκες του κήπου σας και τις δικές σας απαιτήσεις.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας προσφέρει μια άμεση λύση με ένα πυκνό και όμορφο πράσινο χλωρίδα, που διατηρεί τη φρεσκάδα και την εμφάνισή του χωρίς πολλές απαιτήσεις συντήρησης. Από την άλλη πλευρά, ο χλοοτάπητας σποράς προσφέρει την φυσική ομορφιά του φυσικού γρασιδιού και την αυθεντικότητά του. Επιλέγοντας τον χλοοτάπητα σποράς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον κήπο σας ακριβώς όπως τον ονειρευόσασταν.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας συμβουλέψει για την ιδανική λύση για τον κήπο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.  
     
  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε κήπους που ξεχωρίζουν τόσο για την κομψή αισθητική τους όσο και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.  
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2106209849
ΚΙΝ: 6999154338, 6937023353
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ