2106209849 6999154338, 6937023353 Νέα Ερυθραία, Αττική syntiriseismema@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  Designer Gardening
Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη


Για περισσότερα από 20 χρόνια, η επιχείρησή μας “Designer Gardening” η οποία βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία Αττικής, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και την συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου, εξυπηρετώντας οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βόρεια Αττική.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε κήπους και έργα πρασίνου που αντανακλούν τις επιθυμίες και την αισθητική ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
καλύπτουν όλο το φάσμα της κατασκευής και της συντήρησης κήπων. 


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη του κήπου σας, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης του εδάφους και του κλίματος, προκειμένου να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σχέδιο για τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες τοποθέτησης χλοοτάπητας, η οποία προσδίδει φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα στον κήπο σας. Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων ποτίσματος, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την φροντίδα των φυτών σας, εξοικονομώντας τον χρόνο και την ενέργεια σας, καθώς και απεντομώσεις κήπων και ψεκασμούς για την προστασία από έντομα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να συνεργαστεί μαζί σας και να δημιουργήσει ένα προσωπικό και μοναδικό κήπο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το στυλ σας.  
     
  Στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, και γι' αυτό χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.  
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2106209849
ΚΙΝ: 6999154338, 6937023353
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ