2106209849 6999154338, 6937023353 Νέα Ερυθραία, Αττική syntiriseismema@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Designer Gardening | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη


Όταν τα ενοχλητικά έντομα εισβάλλουν στον κήπο σας, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στα φυτά με αποτέλεσμα ο κήπος σας να καταστραφεί. Οι απεντομώσεις κήπων και το ψέκασμα γύρω από τα φυτά είναι σημαντικά μέτρα προστασίας και φροντίδας του κήπου σας, ώστε να απομακρύνεται ή να αποτρέψετε την επίσκεψη ανεπιθύμητων επισκεπτων.

Η επιχείρησή μας “Designer Gardening” η οποία βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία Αττικής, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και πιο ασφαλεί υλικά, μπορεί να αναλάβει την απεντόμωση και το ψέκασμα του κήπου της οικίας η του επαγγελματικού σας χώρου σε όλη την Βόρεια Αττική.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Η συνεχής παρακολούθηση του κήπου σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανιχνεύσετε έγκαιρα τυχόν ενοχλητικά έντομα ή ασθένειες. Ελέγξτε τα φυτά σας για σημάδια καταστροφής, όπως κατεστραμμένα φύλλα, δειλίνες ή ατυχήματα. Παρατηρήστε επίσης για οποιαδήποτε ενοχλητική δραστηριότητα, όπως αφίδες πάνω στα φυτά ή πεταλούδες που κατακερματίζουν τα φύλλα.

Εάν παρατηρήσετε κάτι από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας!


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να έρθει στον κήπο σας, να τον μελετήσει και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την απομάκρυνση των εντόμων αλλά και για να αποτρέψει την εμφάνισή τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2106209849
ΚΙΝ: 6999154338, 6937023353
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ