2106209849 6999154338, 6937023353 Νέα Ερυθραία, Αττική syntiriseismema@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Designer Gardening | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη


Το αυτόματο πότισμα σε κάθε κήπο προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια, αφού δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με το χειροκίνητο πότισμα και εξασφαλίζει σωστό πότισμα των φυτών, διασφαλίζοντας την υγεία και την ανάπτυξη τους. Επιπλέον, σας βοηθά να εξοικονομήσετε νερό, αφού το σύστημα ποτίσματος θα προσαρμόζεται αυτόματα στις κλιματικές συνθήκες και στις ανάγκες των φυτών σας.

Η επιχείρησή μας “Designer Gardening” η οποία βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία Αττικής, αναλαμβάνει την μελέτη, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή συστημάτων αυτόματου ποτίσματος σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βόρεια Αττική.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Η διαδικασία ξεκινά με μια λεπτομερή μελέτη του χώρου σας.


Οι ειδικοί μας θα αναλύσουν τις ανάγκες του κήπου σας, λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του εδάφους, τα φυτά που φιλοξενεί, τις κλιματολογικές συνθήκες και τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, θα σχεδιάσουμε και θα εγκαταστήσουμε ένα προηγμένο σύστημα αυτόματου ποτίσματος, το οποίο θα εξασφαλίζει την ιδανική ποσότητα νερού για κάθε περιοχή του κήπου σας.

Η συντήρηση του συστήματος αποτελεί εξίσου σημαντικό μέρος των υπηρεσιών μας. Οι ειδικοί μας θα αναλάβουν την τακτική συντήρηση του συστήματος ποτίσματος, ελέγχοντας τη λειτουργικότητά του, την πίεση του νερού, την κατάσταση των ακροφυσίων και των αισθητήρων. Επιπλέον, εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το σύστημα, είμαστε εδώ για να παρέχουμε άμεση επισκευή και αποκατάσταση.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να εξετάσουμε τον κήπο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για το αυτόματο πότισμα του κήπου σας.  
     
  Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για τη μελέτη, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή αυτόματου ποτίσματος στον κήπο σας. Με την πολυετή μας εμπειρία και την επαγγελματική μας προσέγγιση, εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα και ικανοποίηση κάθε πελάτη.  
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2106209849
ΚΙΝ: 6999154338, 6937023353
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ