2106209849 6999154338, 6937023353 Νέα Ερυθραία, Αττική syntiriseismema@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  ΜΕΛΕΤΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Designer Gardening | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη


Με μεράκι και πολύ φαντασία, η επιχείρησή μας “Designer Gardening” η οποία βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία Αττικής, μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την κατασκευή κήπων και έργων πρασίνου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βόρεια Αττική.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει τον χώρο σας, να συζητήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να μετατρέψει τον κήπο σας σε έναν παράδεισο φυσικής ομορφιάς.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Μελέτη & Κατασκευή Κήπων
  Φύτευση δέντρων, θάμνων & φυτών
  Τοποθέτηση χλοοτάπητα
  Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος
  Κατασκευή Βραχόκηπων
και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε, προκειμένου ο κήπος σας να γίνει όπως ακριβός τον είχατε φανταστεί. 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
& ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 
     
 
 
  Κατανοούμε ότι ο κήπος είναι ένας ζωντανός χώρος που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ σας. Γι' αυτόν τον λόγο, εργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και να δημιουργήσουμε έναν κήπο που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, θα αναλάβουμε την μελέτη του εδάφους σας και θα επιβλέψουμε με σχολαστικότητα κάθε λεπτομέρεια του έργου, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την επαγγελματική εκτέλεση.
 
     
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στην κατασκευή κήπων και διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις για τον κήπο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Για την κατασκευή όλων των κήπων, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα και την μακροζωία του κήπου σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Αττική.
 
  ΤΗΛ: 2106209849
ΚΙΝ: 6999154338, 6937023353
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ